STANDAARD PARAPLU

Heeft u voldoende aan een paraplu met alleen uw logo op 1,2 of misschien 4 panelen. Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u een klein aantal of snel paraplu’s nodig dan is een standaard model voor de hand liggend. Of u heeft een klein budget en wil daar een maximaal aantal paraplu’s voor kopen. Laat ons vraag weten en wij helpen u daar graag mee verder.

Frames

Begin met de keuze van het type paraplu. Opvouwbaar- of niet, Automaat of handmatig enz...

Opties

Sommige paraplu's hebben de mogelijkheid voor een logo in het handvat.

Materialen

Kies voor een houten, metalen, aluminium of een graphite frame. En kies uw kleur van het doek.

Kies uit de modellen die bij onze leveranciers op voorraad liggen

golf paraplu

groot en windproof

Een golfparaplu of ook wel sportparaplu is een paraplu met een doorsnede van 120cm of meer. Deze zijn voorzien van een sterk windproof frame en bieden de mogelijkheid voor een in tweeën gedeeld doek. Dat zorgt er dan voor dat bij de slechtste weersomstandigheden windvlagendoor de sleuven  worden afgevoerd.

stadsparaplu

handig formaat en sterk

De stad- of wandelparaplu is vaak herkenbaar aan het gebogen handvat, maar tegenwoordig zijn deze er ook met een recht handvat. Het is net wat u mooier, handiger of praktischer vindt. Verkrijgbaar in vele kleuren en soms met een handvat in de kleur van het doek.

reversable paraplu

apart maar zeer handig

Deze paraplu heeft een ander open en sluit mechanisme dan de traditionele paraplu’s. De buitenkant van de paraplu vouwt zich naar binnen, waardoor het natte doek aan de binnenzijde terecht komt en het water er niet uit lekt. Ook heeft de paraplu altijd een 2e doek aan de binnenzijde. Daardoor kunt u kiezen voor een contrast kleur aan de binnenkant. Er zijn een paar kleuren beschikbaar. De kleur van het doek aan de buitenzijde is zwart. Informeer naar onze mogelijkheden.

opvouwbare paraplu

Klein en handzaam

De opvouwbare paraplu heeft als voordeel dat u die altijd makkelijk mee kunt nemen. Door het kleine en handzame formaat past deze makkelijk in een handtas of in de zijdeur van de auto. Altijd direct klaar om te gebruiken als u door een regenbui wordt verrast. En uiteraard zijn er ook opvouwbare paraplu’s met stormframes te leveren. Verder ook verschillende opties in diameter breedte van de paraplu maar ook in de opvouwbaarheidvan de paraplu. Van heel klein tot groter.

materialen

verschil in materiaal

Afhankelijk van het type paraplu heeft u de keuze uit verschillende materialen voor de steel en handvat van de paraplu. Als u kiest voor een opvouwbare paraplu dan is er alleen de keuze uit staal of aluminium. Hout en graphite zijn niet geschikt voor dat type paraplu. Voor alle andere paraplu’s kunt u wel kiezen uit alle beschikbare materialen. Zo kiest u wat het beste past bij uw idee en budget. 

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk