Over Promoparaplu

Promoparaplu is een onderdeel van Allgolf. Gevestigd in Leusden in de nabijheid van Amersfoort en gespecialiseerd verkoop en productie van promotionele paraplu’s. Daarnaast  onder de naam Allgolf ook specialist in de productie en verkoop van promotionele golfartikelen. Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn onder andere Nederland, België, Luxemburg. Door de grote kennis van de golfsport en paraplu’s is Allgolf uniek, zowel door de kennis van de producten, als de inkoop bij leidende leveranciers. Waarbij de specialisatie, zowel bij de golfartikelen als bij de paraplu’s, ligt op het customizen van de producten. Afnemers van Allgolf en Promoparalu zijn onder andere: Internationals, MKB bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentelijke en zorg instellingen. Op deze site is alle informatie aanwezig om, custom made (maatwerk) paraplu’s samen te stellen. Bedoeld om relaties een onderscheidende paraplu voor langdurig gebruik aan te bieden.

Kwaliteit in maatwerk paraplu’s
Over promoparaplu

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s daar staat Promoparaplu voor. Door middel van speciaal kwalitatief, sterk, sneldrogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

 

Maatwerk paraplu’ s met glans

Over promoparapluGespecialiseerd in op maat gemaakte paraplu’s, geeft Promoparaplu glans aan een merk, reclameboodschap, een huisstijl of een sales actie. Met de huidige bedrukking-en productie-technieken is veel meer mogelijk dan een paraplu bedrukken met enkele logo’s. Bijvoorbeeld het doek evenals het frame in dezelfde kleur, zelfs in een precieze Pantone kleur. Drukwerk op de binnenkant van het doek. Een mooie afwerking met bijvoorbeeld een geborduurd logo op het sluitbandje of een gravure op de ring bovenop het handvat. Maar ook full colour foto’s of illustraties om over het hele parapludoek te drukken is geen probleem. Bijna elk ontwerp kan worden gedrukt. Indien gewenst ontwerpen onze grafici het ontwerp, zelfs gratis bij een order. Voor meer informatie over de paraplu ontwerp service, klik hier.