Voor een extra sterke paraplu!

Ons specialisme

Promoparaplu is een onderdeel van Allgolf. Gevestigd in Leusden in de nabijheid van Amersfoort. Promoparaplu is specialist in productie en verkoop van promotionele custom made paraplu’s. Maar ook Allgolf werkt gespecialiseerd, maar dan in de productie en verkoop van promotionele golfartikelen

Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn vooral Nederland, België, Luxemburg. Maar ook wordt er geleverd aan andere landen in- en buiten Europa.

Door de grote kennis van custom made producten, zijn Promoparaplu.eu en Allgolf uniek. Met name door de kennis van producten, alsmede door de inkoop bij leidende leveranciers.

VWS Flowerbulbs paraplu zij aanzicht

Kwaliteit in custom made paraplu's.

Gespecialiseerd in custom made paraplu’s, ook wel maatwerk paraplu’s genoemd. Een promotionele paraplu geeft glans bijvoorbeeld aan een merk, reclameboodschap, huisstijl of sales actie. Met de huidige druk- en productie-technieken is veel meer mogelijk dan een paraplu, welke alleen maar bedrukt is met enkele logo’s en/of een vaststaande kleur. Bijvoorbeeld het doek evenals het frame in dezelfde kleur, zelfs in een exacte Pantone kleuren. Drukwerk op de bovenzijde, maar ook op de binnenzijde van het doek. Een mooie afwerking met bijvoorbeeld een geborduurd logo op het sluitbandje of een gravure op de ring van het handvat. Full colour foto’s, illustraties of ontwerpen om over het hele parapludoek te drukken, geen probleem. Bijna elk ontwerp kan worden gedrukt. Indien gewenst werken onze grafici een ontwerp uit. Zelfs gratis bij een opdracht. Voor meer informatie over de paraplu ontwerp service neemt u contact op via 033 433 78 31 of via info@promoparaplu.eu. Ook kunt u gebruikmaken van de contact pagina.

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s daar staat Promoparaplu voor. Door middel van speciaal kwalitatief, sterk, snel-drogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

Inspiratie opdoen?

VEEL GESTELDE VRAGEN
Als u een antwoord zoekt op een vraag die wij misschien wel vaker krijgen. Klik dan hier voor de pagina met veel gestelde vragen.
MOGELIJKHEDEN
Bekijk de vele mogelijkheden om een bijzondere, onderscheidende paraplu te produceren. De kleur van het doek, diverse handvatten enz... Klik hier.
INSPIRATIE
Bekijk diverse voorbeelden of doe gewoon wat inspiratie op aan de hand van eerder geproduceerde paraplu's. Klik hier voor de voorbeelden.
zeefdruk-voor-prachtige-kleur-weergave
Scherpe weergave
promoparaplu maakt het mogelijk

Wilt u iets bijzonders maken van uw paraplu?

Stuur ons een bericht.