Voor een extra sterke paraplu!

Ons specialisme

Promoparaplu is een onderdeel van Allgolf. Gevestigd in Leusden in de nabijheid van Amersfoort. Promoparaplu is specialist in productie en verkoop promotionele paraplu’s. Verder onder de naam Allgolf ook gespecialiseerd in de productie en verkoop van promotionele golfartikelen Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn vooral Nederland, België, Luxemburg. Maar ook wordt er geleverd aan andere landen in en buiten Europa. Door de grote kennis van de golfsport en paraplu’s is Allgolf uniek, zowel door de kennis van de producten, alsmede de inkoop bij leidende leveranciers.
VWS Flowerbulbs paraplu zij aanzicht

Kwaliteit in maatwerk paraplu's

Gespecialiseerd in op maat gemaakte paraplu’s, geeft Promoparaplu glans aan een merk, reclameboodschap, huisstijl of een sales actie. Met de huidige druk- en productie-technieken is veel meer mogelijk dan een paraplu alleen maar bedrukken met enkele logo’s. Bijvoorbeeld het doek evenals het frame in dezelfde kleur, zelfs in een exacte Pantone kleur. Drukwerk op de bovenzijde van het doek, maar ook op de binnenzijde van het doek. Een mooie afwerking met bijvoorbeeld een geborduurd logo op het sluitbandje of een gravure op de ring van het handvat. Full colour foto’s of illustraties om over het hele parapludoek te drukken, geen probleem. Bijna elk ontwerp kan worden gedrukt. Indien gewenst bedenken onze grafici een ontwerp en dat is zelfs gratis bij een opdracht. Voor meer informatie over de paraplu ontwerp service neemt u contact op via 033 433 78 3 of info@promoparaplu.eu. Ook kunt u gebruikmaken van de contact pagina.

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s daar staat Promoparaplu voor. Door middel van speciaal kwalitatief, sterk, snel-drogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

Inspiratie opdoen?

VEEL GESTELDE VRAGEN
Als u een antwoord zoekt op een vraag die wij misschien wel vaker krijgen. Klik dan hier voor onze pagina met veel gestelde vragen.
pantone kleuren
MOGELIJKHEDEN
Bekijk de vele mogelijkheden om een bijzondere, onderscheidende paraplu te produceren. De kleur van het doek, diverse handvatten enz... Klik hier voor de informatie.
custom made paraplu's
INSPIRATIE
Bekijk diverse voorbeelden of doe gewoon wat inspiratie op aan de hand van door ons eerder geproduceerde paraplu's. Klik hier voor de voorbeelden.
zeefdruk-voor-prachtige-kleur-weergave
Scherpe weergave
promoparaplu maakt het mogelijk

Wilt u iets bijzonders maken van uw paraplu?

Stuur ons een bericht.