De Specialist.

Promoparaplu is een onderdeel van Allgolf. Gevestigd in Leusden in de nabijheid van Amersfoort en gespecialiseerd verkoop en productie van promotionele paraplu’s. Daarnaast onder de naam Allgolf ook specialist in de productie en verkoop van promotionele golfartikelen.

Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn onder andere Nederland, België, Luxemburg. Door de grote kennis van de golfsport en paraplu’s is Allgolf uniek, zowel door de kennis van de producten, als mede de inkoop bij leidende leveranciers. 

Kwaliteit in maatwerk paraplu's

Gespecialiseerd in op maat gemaakte paraplu’s, geeft Promoparaplu glans aan een merk, reclameboodschap, een huisstijl of een sales actie. Met de huidige druk- en productie-technieken is veel meer mogelijk dan een paraplu bedrukken met enkel logo’s. Bijvoorbeeld het doek evenals het frame in dezelfde kleur, zelfs in een exacte Pantone kleur. Drukwerk op het doek aan de binnenkant van de plu. Een mooie afwerking met bijvoorbeeld een geborduurd logo op het sluitbandje of een gravure op de ring van het handvat. Maar ook full colour foto’s of illustraties om over het hele parapludoek te drukken is geen probleem. Bijna elk ontwerp kan worden gedrukt. Indien gewenst ontwerpen onze grafici het ontwerp, zelfs gratis bij een order. Voor meer informatie over de paraplu ontwerp service neemt u contact met ons op via onze contact pagina.

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s daar staat Promoparaplu voor. Door middel van speciaal kwalitatief, sterk, snel-drogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

Vragen of inspiratie opdoen?

VEEL GESTELDE VRAGEN
Voor als u al wan antwoord zoekt op een vraag die wij misschien wel valen krijgen. Klik dan hier voor onze pagina met veel gestelde vragen.
pantone kleuren
MOGELIJKHEDEN
Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn om een bijzondere te maken. De kleur van het doek, verschillende handvatten enz... Klik hier voor de pagina.
custom made paraplu's
INSPIRATIE
Bekijk diverse voorbeelden of doe gewoon wat inspiratie op aan de hand van door ons gemaakt paraplu's van anderen. Klik hier voor de pagina.
zeefdruk-voor-prachtige-kleur-weergave
Scherpe weergave
promoparaplu maakt het mogelijk