[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1533040276507{padding-top: 160px !important;padding-right: 160px !important;padding-bottom: 160px !important;padding-left: 160px !important;background-image: url(https://www.promoparaplu.eu/wp-content/uploads/2014/01/eigen-logo-op-een-golfparaplu.jpg?id=6321) !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Ontwerp een paraplu met onbegrensde mogelijkheden.

Ontwerp een paraplu geheel naar eigen inzicht. Of het nu om een kleine opvouwbare paraplu, een wandel- of stadsparaplu of een zit paraplu betreft. Ook grote sport of storm paraplu’s zijn geschikt om er een ingetogen, creatief, uitbundig of actiematig ontwerp op te printen. Met een keuze uit één of meer van de beschikbare maatwerk opties is een onderscheidende paraplu te ontwerpen met een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

De storm paraplu’s

van Promoparplu beschermen met gemak twee personen tegen de slechtste weersomstandigheden. Het frame, de baleinen en de steel zijn zeer sterk en bestand tegen luchtdruk en windvlagen tijdens zware stormbuien. Onder andere door de ventilatie (windvang) in de top van de paraplu worden de windvlagen afgevoerd. Een storm paraplu met een windvang weerstaat de zwaarste weersomstandigheden en klapt niet om. Mede door het extra doek in de top (windvang) leent een storm paraplu zich ook voor een artistieke ontwerp. Doormiddel van de beschikbare maatwerk opties, zijn de mogelijkheden onbegrensd. Een goed ontworpen paraplu is niet alleen een representatief geschenk, maar tevens een langdurig en functioneel gebruiksartikel voor uw relatie.

Custom made paraplu’s worden in China geproduceerd en afhankelijk van de keuze van het transport naar Europa behoort een levertijd vanaf 6 weken tot de mogelijkheden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1533026967128{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1450821779205{background-position: 0 0 !important;background-repeat: repeat !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]