mAATWERK OPTIES

Stuk voor stuk extra's om de paraplu te verfraaien.

Maatwerk opties bieden vele mogelijkheden om een echte onderscheidende paraplu te produceren. Alleen al de keuze die er is voor een frame met 4, 8, 16 of 24 panelen. Een extra doek in de top zodat de windvlagen worden afgevoerd tijdens stormachtige condities. Verschillende kleuren doek gebruiken of een compleet 2e doek aan de binnenzijde. Ook bedrukken met grote of meerdere foto(s), tekeningen of mooie ontwerpen groot over het hele doek van de paraplu. Drukwerk, zowel aan de binnen- als bovenzijde. De mogelijkheden zijn enorm.

custom made paraplu, maatwerk paraplu

All over print

Een volledige print van een foto of een speciaal ontwerp. Kies een eigen ontwerp of een eigen eigen beeld en print dat over het hele doek. Beschikt u niet over een voorbeeld, dan ontwerpen onze grafici dat voor u. Als u een bestelling plaatst is dat zelfs gratis.

Pantone kleuren

Er liggen veel kleuren doek op voorraad, maar vaak is zelfs al bij afname van 100 stuks elke Pantone kleur mogelijk. Wij gebruiken daarvoor de modernste digitale print-technieken. U grijpt dus nooit naast de kleur van uw huisstijl.

Bedrukking binnenzijde

Een tweede doek aan de binnenzijde. Voeg daarmee een extra accent toe in een contrasterende kleur met of zonder een opdruk. Ook het 2e doek kan uiteraard weer praktisch zonder beperkingen worden bedrukt.

sport-golf-en-storm-paraplu-met-windvang-en-automaat-open

2-laags doek

Een 2-laags stormproef doek (vented) in de top beschermt tijdens de slechtste weersomstandigheden. Dat zorgt ervoor dat windvlagen makkelijk worden afgevoerd en de paraplu niet omklapt. Ook biedt het extra doek voor creatieve ontwerp mogelijkheden.

zeefdruk-voor-prachtige-kleur-weergave

Zeefdruk

Zeefdruk, heat-transfer of digitale druktechnieken. Dat zijn in doorsnee de gebruikte druktechnieken. Deze worden ingezet voor reproductie van scherpe beelden en PMS kleuren.

Verschillende kleuren

Maak een onderscheidende paraplu door de panelen in meerdere kleuren te gebruiken. Elk paneel kan een "eigen" kleur worden gegeven. Daardoor kunnen meerdere huisstijl kleuren in het doek  worden verwerkt.

Linten over baleinen en langs de onderzijde.

Verticale linten

Kijkt u naar mogelijkheden om de paraplu er extra uit te laten springen? Laat dan bijvoorbeeld linten over de baleinen aanbrengen. Uiteraard in door u bepaalde kleuren.

Frame in kleur

Vanaf 500 stuks is het mogelijk om ook het frame van de paraplu in elke kleur te leveren. Wij informeren u daar uiteraard vrijblijvend over.

Contrast lint

Wilt u de paraplu een "lintje" meegeven? Laat dan de paraplu afwerken met een horizontaal lint langs de rand van het doek. Welke kleur? Elke kleur is beschikbaar.

Logo in handvat

Een houten handvat biedt als extra de mogelijkheid om een logo of tekst op het handvat te laten drukken. Houten handvatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

gravure-op-handvat-ring

Gravure in handvat

Verschillende handvatten kunnen met een zilveren ring worden bestelt. In de ring kan vervolgens een mooie gravure worden aangebracht.

Bedrukte parapluhoes sleeve

Parapluhoes

Voor elke paraplu is er een parapluhoes beschikbaar. Elke hoes is in één of twee kleuren te bestellen en kan met een logo of tekst worden bedrukt.

Handvat met bedrukking

Bedrukt handvat

Een houten handvat biedt als extra mogelijkheid om een logo of tekst op het handvat te drukken. Een houten handvat is in verschillende kleuren verkrijgbaar

Bedrukt sluitbandje

Een sluitbandje met een high definition borduur of bedrukt met een logo? Natuurlijk is een sluitbandje in een contrasterende kleur en met een logo of met een “high definition” borduur te leveren. Deze mogelijkheden voegen iets speciaals aan een paraplu toe.

Verpakkingen

Wilt u iets extra's om de indruk bij uw relatie te versterken? Voor de paraplu's zijn er diverse verpakkingen beschikbaar. Bij voorbeeld voor een opvouwbare paraplu een kleine "case" voor in de handtas . Maar ook een parapluhoes, aluminium koker of kartonnen verpakkingen voor grote paraplu's. En.., alle verpakkingen kunnen worden uitgevoerd met een bedrukking.

Kwaliteit altijd voor op.

Super sterk en wind proof!

Opties voor een extra mooie afwerking.

Onze paraplu’s zijn zeer sterk. Uitgevoerd met glasfiber baleinen en een frame dat wind proof is. Zelfs is slechte omstandigheden blijft u droog. 

Maak iets bijzonders

Bedrukt aan de binnenkant

Met een opdruk aan de binnenkant maakt u een blijvende indruk. Maak gebruik van een foto of kies voor een bijzonder ontwerp. Wij helpen u daarbij graag.

Extra mogelijkheden

Kies voor kleine extra details zodal het logo gegraveerd op de ring van het hand vat of voor een opdruk op de sluitband van de paraplu. Ze geven allebei wat extra’s aan de uitstraling van de paraplu.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk