mAATWERK OPTIES

Stuk voor stuk extra's om een paraplu te verfraaien.

Maatwerk opties bieden veel mogelijkheden om een echte onderscheidende paraplu te produceren. Alleen al de keuze die er is voor een frame met 4, 8, 16 of 24 panelen. Een extra doek in de top zodat de windvlagen worden afgevoerd tijdens stormachtige weersomstandigheden. Verschillende kleuren doek gebruiken of een compleet 2e doek aan de binnenzijde. Maar ook een compleet drukwerk met één of meerdere foto(s), tekeningen of een groot ontwerp over het hele doek van de paraplu. Drukwerk, zowel aan de binnen- als bovenzijde. De mogelijkheden zijn enorm.

custom made paraplu, maatwerk paraplu

All over print

Een volledige print van een foto of een speciaal ontwerp. Kies een eigen ontwerp of een eigen eigen beeld en print dat over het hele doek. Beschikt u niet over een ontwerp, dan maken onze grafici dat voor u. Bij een bestelling is dat zelfs gratis.

Pantone kleuren

Er liggen veel kleuren doek op voorraad, maar vaak is zelfs al bij afname van 50 stuks elke Pantone kleur mogelijk. Om panelen te kleuren gebruikt onze leverancier daarvoor de modernste digitale print-technieken. U grijpt dus nooit naast de kleur van uw huisstijl.

Bedrukking binnenzijde

Een tweede doek aan de binnenzijde. Voeg met een tweede doek aan de binnenzijde een extra accent toe. Ook het 2e doek kan dan immers weer praktisch zonder beperkingen worden bedrukt.

sport-golf-en-storm-paraplu-met-windvang-en-automaat-open

2-laags doek

Een 2-laags stormproef doek (vented) in de top beschermt tijdens de slechtste weersomstandigheden. Dat zorgt ervoor dat windvlagen makkelijk worden afgevoerd en de paraplu niet omklapt. Ook biedt het extra doek voor creatieve ontwerp mogelijkheden.

zeefdruk-voor-prachtige-kleur-weergave

Zeefdruk en andere druktechnieken

Zeefdruk, heat-transfer of digitale druktechnieken. Dat zijn in doorsnee de gebruikte druktechnieken. Deze worden ingezet voor de reproductie van scherpe beelden en PMS kleuren.

Verschillende kleuren

Maak een onderscheidende paraplu door de panelen in meerdere kleuren te gebruiken. Elk paneel kan een "eigen" kleur worden gegeven. Daardoor kunnen meerdere huisstijl kleuren in het doek worden verwerkt.

Linten over baleinen en langs de onderzijde.

Verticale linten

Kijkt u naar mogelijkheden om de paraplu er extra uit te laten springen? Laat dan bijvoorbeeld linten over de baleinen aanbrengen. Uiteraard in door u bepaalde kleuren.

Bedrukt sluitbandje

Een sluitbandje met een high definition borduur of bedrukt met een logo? Sluitbandjes zijn in elke kleur aan de paraplu toe te voegen. En zijn verder in een “high definition” borduur of drukwerk van een logo te voorzien. Deze mogelijkheden voegen iets speciaals aan een paraplu toe.

Contrast lint

Wilt u de paraplu een "lintje" meegeven? Laat dan de paraplu afwerken met een horizontaal lint langs de rand van het doek. Welke kleur? Elke kleur is beschikbaar.

Logo in handvat

Een (houten) handvat biedt als extra de mogelijkheid voor een logo of tekst. Of om een logo onderin het handvat aan te brengen, door middel van een dooming sticker.

gravure-op-handvat-ring

Gravure in handvat

Verschillende handvatten kunnen met een zilveren ring worden afgewerkt. In de ring kan vervolgens een mooie gravure worden aangebracht. Maar ook een gedrukt logo op de ring behoort tot de mogelijkheden.

Bedrukte parapluhoes sleeve

Parapluhoes

Voor elke paraplu is er een parapluhoes beschikbaar. Elke hoes is in één of twee kleuren te bestellen en kan met een logo of tekst worden bedrukt.

Frame in kleur

Afhankelijk van het type paraplu is het mogelijk om het frame in een specifieke kleur te maken. Soms vanaf 500 stuks en soms vanaf 1000 stuks. Wij informeren u daar uiteraard vrijblijvend over.

Verpakkingen

Wilt u iets extra's om de indruk bij uw relatie te versterken? Voor de paraplu's zijn er diverse verpakkingen beschikbaar. Bij voorbeeld voor een opvouwbare paraplu is een kleine "case" beschikbaar voor in een handtas. Maar ook een parapluhoes, aluminium koker of kartonnen verpakkingen voor grote paraplu's. En., alle verpakkingen kunnen worden uitgevoerd met logo(s) of tekst.

Kwaliteit altijd voorop.

Super sterk en wind proof!

Opties voor een extra mooie afwerking.

Onze paraplu’s zijn zeer sterk. Uitgevoerd met glasfiber baleinen en een frame dat windproof is. Maar ook het mooie Pongéé parapludoek is in meerdere kwaliteiten beschikbaar. Daarmee blijft men zelfs in de slechtste weersomstandigheden droog. 

Maak iets bijzonders

Bedrukt aan de binnenkant

Met een opdruk aan de binnenkant maakt u een blijvende indruk. Maak gebruik van een foto of kies voor een bijzonder ontwerp. Wij helpen u daarbij graag.

Extra mogelijkheden

Kies voor kleine extra details zoals het logo gegraveerd op de ring van het handvat of voor een opdruk op de sluitband van de paraplu. Dergelijke opties voegen extra’s toe aan de uitstraling van de paraplu.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk