kies het kleur doek dat bij uw huisstijl past voor het beste resultaat

gebruik meerdere kleuren uw eigen kleuren specifieke kleuren

Zorg er eenvoudig voor dat de paraplu onderdeel wordt van de bedrijfs huisstijl. Gebruik een kleur doek uit onze groet selectie van standaard kleur of wij maken het doek in de pms kleuren van uw keuze.

standaard kleuren meer

dan 60 kleuren voorradig

Zodat u al heel  vaak kunt kiezen voor 1 of meerdere kleuren die aanwezig zijn. Zit uw kleur er niet bij en zoekt u naar een specifieke pantone kleur dan is dat geen probleem. Alle kleuren kunnen gemaakt worden.

Bij kleine aantallen door middel van digitale print en bij grotere oplagen dan wordt het doek in de gevraagde kleur geverfd. Er kunnen altijd kleine afwijkingen zijn als u vraagt naar een pantone kleur. Dat komt omdat pantone kleuren altijd wordt vergeleken met de pantone waaier die op papier is gedrukt. Paraplu doek is geen papier en zeer licht doorlatend. Daardoor ontstaan er altijd kleine kleur verschillen. Wij informeren u graag.

specifieke kleuren

alle pantone kleuren

zijn mogelijk om te gebruiken. Door middel van digitale print en bij grote aantallen verven wij zelfs het door ik de door u gewenste kleur of kleuren. Doe geen consessies en zorg ervoor dat uw huisstijl ook terug komt ion de paraplu die u maakt.

gebruik

eigen kleuren

Combineer naar hartelust met de kleuren van uw huisstijl. Meerdere kleuren combineren aan de buitenkant is geen probleem. Of kies voor een 2e doek aan de binnenzijde zodat u zich daarmee onderscheidt. Kiest u voor een 2-laags doek dan kunt u de boven kant van het doek een andere kleur geven als de onderste helft.

kleuren bij

een 2 laags doek

geven de paraplu een extra mogelijkheid. om een apart ontwerp te maken. Omdat de boven- en de onderkant apart van elkaar te drukken zijn kunnen kut u ook kiezen voor het gebruik van verschillende kleuren of of voor een all over print op de boven kant en een vaste kleur met logo opdruk aan de onderzijde.

Uw paraplu valt gegarandeerd op.
Detron stormbestendige golfparaplu met winddoorlaat
Frame sportparaplu

kleur gebruik bij een

2e doek aan binnenzijde

Kies voor een 2e doek aan de binnenzijde zodat u uw paraplu zich daarmee onderscheidt. Geef de binnenzijde een contrast kleur door gebruik te maken van een felle kleur ten opzichte van een donkere buiten zijde. Of kies voor het omgekeerde. Ook is het mogelijk om de binnenzijde in het geheel te bedrukken. Ook bij het doek aan de binnenkan geldt kies uit onze standaard kleuren of gebruik uw eigen kleur of ga voor een volledig opdruk van een foto of ander beeld.

Informeer naar alle mogelijkheden.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk