Inspiratie

op deze pagina treft u verschillende voorbeelden aan van paraplu’s welke door Promoparaplu voor anderen zijn geproduceerd. Mogelijk brengt het u op ideeën welke wij, samen met u, ook voor u kunnen realiseren. Heeft u daarover vragen of wilt u de paraplu’s eens bekijken? Bel ons op 033-4337831 en wij showen alle mogelijkheden bij u op kantoor.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden?
Bel ons op 033-4337831 of stuur een email naar info@promoparaplu.eu.

maatwerk paraplu's

Golfparaplu's

Golf- of stormparaplu's zijn grote paraplu's. Veelal bestand tegen de slechtste weersomstandigheden. Met 130cm doorsnee beschermen deze paraplu's twee personen gemakkelijk tegen storm en regenbuien.

Stadsparaplu's

Stadsparaplu's, zijn er in diverse kwaliteiten en grootte. De normale doorsnee grootte is meestal 103cm. Maar deze zijn ook in 110 en120cm te koop. Verder bieden deze net zoals golfparaplu's veel mogelijkheden voor representatieve doeleinden.

Opvouwbare paraplu's

Klein maar dapper. Telescopische paraplu's zijn gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Hetzij in een handtas of gemakkelijk in de zak van een jas. Naast simpele modellen zijn daarin ook stormbestendige paraplu's leverbaar.

Reversible paraplu

De nieuwste vinding is de reversible paraplu. Het voordeel van die paraplu is dat het buitenste doek tijdens het inklappen naar binnen vouwt. Daardoor valt er geen regen uit. en blijft u droog tijdens in- of uitstappen van de auto. Natuurlijk kan ook deze paraplu als blikvanger voor het bedrijf worden uitgerust.

gravure-op-handvat-ring

Alle opties

Met de inzet van extra opties "bouwt" u een onderscheidende paraplu. Bijvoorbeeld met linten over de baleinen of langs de rand van de paraplu. Extra logo's op de greep, steel of het sluitbandje. Een gravure in de ring van de greep. Dubbele doeken met opdrukken of in contrastkleuren. Kijk voor alle beschikbare opties hier.

maatwerk paraplu's

Paraplu's uit voorraad

Standaard paraplu's zijn er in vele uitvoering en maten. Afhankelijk van het type kunt u op 1,2,3 of eventueel op meerdere panelen een logo of tekst plaatsen. Met twee weken heeft u dan paraplu's in huis. Wel bent u afhankelijk van het beschikbare kleuren aanbod en zijn grote logo's of ontwerpen niet mogelijk.

Custom made paraplu's

Custom made paraplu's bieden alle vrijheid om een paraplu helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Naast kwalitatieve aspecten en een breed aanbod zijn er veel extra mogelijkheden om de paraplu een identiteit mee te geven. Voor meer informatie over extra opties klik hier.

Veel gestelde vragen

Uiteraard ontvangen wij veel vragen voor de productie van kant en klare en custom made paraplu's. Wilt u daarover meer weten klik dan hier. Staat uw vraag er onverhoopt niet bij belt u dan 033 433 78 31 of mail naar info@promoparaplu.eu.