keuze uit verschillende typen paraplu's

Kiest u voor een opvouwbare paraplu stads paraplu kleine golf paraplu grote golf paraplu omkeerbare paraplu

Er zijn veel keuzes mogelijk voor als het frame betreft. Zo kunt u kiezen uit een houten, stalen, aluminium of glasfiber steel. Dit kunt u weer combineren met bijvoorbeeld een houten, plastic, rubberen of kunst lederen handvat. Zo ontstaan er veel verschillende mogelijkheden.

Opvouwbaar

opvouwbare paraplu

Klein en handig

De ideale paraplu voor in de tas. Klein en makkelijk mee te nemen, maar toch ook sterk. Deze 3 delige paraplu zorgt er ook voor dat u droog blijft. Het sterke aluminium frame en baleinen van glasfiber zorgen voor dat de paraplu ook met veel wind te gebruiken is. Eventueel is het mogelijk om het kiezen voor een doek in 2 lagen. Dit zorgt er voor dat de paraplu de wind makkelijker afvoert bij harde wind en daar door minder snel om zal klappen. De paraplu opent en sluit automatisch door middel van een druk op de knop. Na het sluiten hoeft u alleen nog de steel in de schuiven. Een uitvoering die handmatig opent en sluit hebben wij ook in de collectie.

stads paraplu

functioneel en sterk

0Deze handige paraplu met een diameter van ongeveer 105 cm geeft u een goede bescherming tegen de regen. De aluminium steel, glasfiber baleinen zorgen voor een sterke en zeer hanteerbare paraplu. U heeft de keuze of u een recht handvat of een gebogen handvat wilt. U geeft de paraplu de uitstraling die u wilt. Bijvoorbeeld door een luxe houten handvat te nemen. De paraplu gaat automatisch open door middel van een druk op de knop, maar sluit handmatig.

kleine golf paraplu

sterk en beschermend

Deze handige paraplu met een diameter van ongeveer 120 cm geeft u nog meer bescherming tegen de regen. Immers hoe groter de paraplu hoe meer bescherming tegen de regen u heeft. De glasfiber steel, glasfiber baleinen zorgen ervoor dat de paraplu makkelijk zeer sterke winden trotseert terwijl u prima droog blijft. U heeft de keuze uit verschillende rechte handvatten waarin u eventueel de optie heeft voor een logo aan heinde van het handvat.

Wij beschikken over verschillende opties om de paraplu een mooie uitstraling te geven. Bijvoorbeeld door een luxe ‘nep’ lederen handvat te nemen. De paraplu opent zich automatisch door middel van een druk op de kno en sluit handmatig.

golf paraplu

groot en super sterk

Deze grote paraplu met een diameter van ongeveer 130 cm heeft u nog meer bescherming tegen de regen. Immers hoe groter de paraplu hoe meer bescherming deze in de regen biedt. De glasfiber steel, glasfiber baleinen zorgen ervoor dat de paraplu makkelijk zeer sterke winden trotseert terwijl u er met 2 personen onder kunt staan.

Kiest u voor een 2 laags doek dan wordt dat ervoor dat de paraplu niet om zal klappen. De wind wordt namelijk makkelijk afgevoerd. Maak iets bijzonders met de verschillende mogelijk-heden die wij u kunnen bieden. Heeft u hulp nodig om uw idee uit te werken? Wij helpen u graag.

sport-golf-en-storm-paraplu-met-windvang-en-automaat-open

SPECIALS

apart en opvallend

Deze handige paraplu met een diameter van ongeveer 105 cm klapt precies tegenovergesteld naar binnen van de traditionele paraplu. Daardoor kunt u deze makkelijk openen als u uit de auto komt of juist makkelijk sluiten als u in de auto stapt. Tevens kunt u uw arm door het C handvat steken waardoor u uw handen eventueel vrij hebt.

Wij beschikken over verschillende opties om de paraplu een mooie uitstraling te geven. Bijvoorbeeld door een luxe ‘nep’ lederen handvat te nemen. De paraplu opent en sluit handmatig, maar een auto open uitvoering is er ook.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk