STANDAARD PARAPLU

Zoekt u naar een paraplu met uw logo op 1,2 of misschien 4 panelen in een bepaalde kleur. Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u een klein aantal of snel paraplu’s nodig dan ligt een standaard model voor de hand. Heeft u een klein budget en wilt u daar een maximaal aantal paraplu’s voor kopen. Laat ons vraag weten en wij helpen u daar graag mee verder.

Frames

Kies eerst een type paraplu. Klein opvouwbaar- of een grote paraplu. Automaat of handmatig open, enz

Opties

Keuze uit een 16-tal mogelijkheden om de paraplu te personaliseren of een "eigen" identiteit mee te geven.

Materialen

Kies voor een houten, metalen, aluminium of een graphite frame. En kies de kleur(en) voor het doek.

Voor de keuze uit voorraad modellen

golf paraplu

groot en windproof

Een golfparaplu of ook wel sportparaplu genoemd, is een paraplu met een doorsnede van 120 of 130cm. doorsnee. Deze paraplu’s zijn voorzien van een sterk windproof frame en bieden de mogelijkheid om ook een doek met een windvanger te installeren. De windvanger zorgt er dan voor dat bij de slechtste weersomstandigheden de windvlagen door de sleuven worden afgevoerd.

stadsparaplu

handig formaat en sterk

De stads- of wandelparaplu is vaak herkenbaar aan het gebogen handvat. Tegenwoordig zijn deze er echter ook wel met een recht handvat uitgevoerd. Het is net wat u mooier, handiger of praktischer vindt. Handvatten zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Soms ook in de kleur van het doek.

reversable paraplu

apart maar zeer handig

De Reversable paraplu heeft een ander open en sluit mechanisme dan traditionele paraplu’s. Tijdens het inklappen van de paraplu vouwt de buitenkant van de paraplu zich naar binnen. Het natte doek komt in de binnenzijde terecht waardoor het water er niet uit lekt. U wordt daardoor niet nat tijdens een regenbui als u bijvoorbeeld in de auto stapt terwijl de paraplu wordt dichtgeklapt. De kleur van het doek aan de buitenzijde is altijd zwart. Maar de paraplu heeft wel een 2e doek aan de binnenzijde. Daarvoor zijn er enkele kleuren beschikbaar. U kunt dus voor een contrast kleur aan de binnenkant kiezen. Informeer naar de mogelijkheden en bel 033 433 78 31 of mail naar info@promoparaplu.eu.

opvouwbare paraplu

Klein MAAR handzaam

Een opvouwbare paraplu heeft als voordeel dat die altijd makkelijk mee is te nemen. Door het kleine en handzame formaat past deze makkelijk in een handtas of in de zijdeur van de auto. Altijd direct klaar voor gebruik als u door een regenbui wordt overvallen. Opvouwbare paraplu’s zijn zelfs met stormframes leverbaar en in verschillende breedtematen. Ook is een opvouwbare paraplu in verschillende verpakkingen leverbaar. Voor de kleinste paraplu is een zeer kleine case beschikbaar welke in elke dames handtas past. Een groter formaat past bijvoorbeeld in een sleeve of een aluminium tube. Die verpakkingen zijn uiteraard van een bedrukking te voorzien.

materialen

verschil in materiaal

Afhankelijk van het type paraplu is er keuze uit verschillende soorten materialen. Beschikbaar zijn diverse soorten hout, staal, aluminium of graphite frames. Echter als u kiest voor een opvouwbare paraplu dan is er alleen keuze uit staal of aluminium. Hout en graphite zijn niet geschikt voor dat type paraplu. Voor de overige paraplu’s kunt u wel kiezen uit alle beschikbare materialen. Zo kiest u wat het beste past bij uw idee en budget. 

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
Wij helpen u graag uw "eigen" paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk