top kwaliteit drukwerk voor een perfect resultaat

creëer een mooi beeld bijzondere paraplu aparte opdruk waardevolle gift

Zorg er eenvoudig voor dat de paraplu onderdeel wordt van de bedrijfs huisstijl. Gebruik de pms kleuren van uw keuze en kies voor foto’s voor extra aandacht. Wij kiezen de druktechniek die bij uw idee het beste resultaat geeft.

custom made paraplu, maatwerk paraplu

heat transfer

voor mooie kleuren

Bedrukken van foto’s, logo’s, elke huisstijl, ontwerp of actie haarscherp. Ook als het gaat om verloop tinten of schaduwpartijen. Zelfs over het hele parapludoek heen. Dat is mogelijk door van verschillende druktechnieken gebruik te maken. Daarvan is zeefdruk er één. Voor erg moeilijke ontwerpen worden andere druktechnieken gebruikt, zoals bijvoorbeeld Heat Transfer of offset druk.

Echter geringe afwijkingen van drukwerk kunnen voorkomen omdat paraplu doek nu eenmaal anders is dan papier. Daarom maken wij het liefst eerst een echt voorbeeld voordat de volledige productie in in gang wordt gezet. Dit met de bedoeling om de bedrukking(en) maar ook de materialen van het frame en te controleren.

digitale druk

maakt alles mogelijk

De snelle ontwikkeling van de digitale druktechniek heeft er voor gezorgd dat we nu al bij kleine aantallen een volledige opdruk over het gehele doek kunnen maken. Ook zijn alle pantone kleuren op deze wijze aan te maken als de gezochte kleur niet te vinden is tussen onze voorraad kleuren.

Maak iets bijzonderste de onbeperkte mogelijkheden die wij u bieden. Heeft u hulp nodig om uw idee uit te werken? Wij helpen u graag.

paraplu bedrukken, paraplu bedrukken met logo

zeefdruk

Scherp gedrukt logo

Zeefdruk is in doorsnee de techniek welke wordt gebruikt voor het bedrukken van een logo in de opgegeven PMS kleuren. Ook voor extra opties zoals onder andere reflecterdende inkt of metaalachtige kleuren is zeefdruk zeer geschikt.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk