EEN All-over print

Alle mogelijkheden van het volledig gebruiken van het doek. U wilt dat uw paraplu wordt gezien! Dat zien wij als onze uitdaging. Wij maken een bijzondere paraplu voor u.

Detron stormbestendige golfparaplu met winddoorlaat
custom made paraplu, maatwerk paraplu

kies voor een

alL over print

Wat is nu precies een all-over print. In de foto hiernaast ziet u één van de vele mogelijkheden. Een foto die volledige gedrukt is over het gehele doek. Het beeld is een exacte kopie van de aangeleverde foto. Deze optie zorgt voor een bijzondere look van de paraplu. Foto’s kunnen bewerkt worden om het beste resultaat te komen.

U kunt natuurlijk ook ieder ander ontwerp laten drukken op het doek. Bijvoorbeeld een tekening die gemaakt is door een ontwerper. Of een combinatie van 1 of 2 foto’s waarbij een foto een bepaald aan aantal segmenten beslaat van het doek.

volledige bedrukking

van de binnenkant

De opdruk kan maar hoeft niet aan de buitenkant te worden gedaan. U kunt er ook voorkiezen om deze aan de binnenkant te laten maken. Dan is deze pas zichtbaar als de paraplu wordt geopend. Vaak is het dan wel aan te raden om daarvoor een 2e doek te gebruiken. Doordat het doek van de paraplu zeer licht door latend is zal wanneer de afdruk aan de binnenkant voor gedrukt ook aan de buitenkant te zien zijn, maar dan in spiegelbeeld. Een 2e doek voorkomt dit voor het grootste gedeelte. Tevens kan het doek aan de buitenkant gebruikt worden voor het bedrukken van één of meerdere logo’s.

Exclusieve houten steel en greep.

gebruik een 2e doek

als contrast kleur

Een all-over print is voor ons ook als we het doek aan de binnenkant in een specifieke kleur aanmaken. Is de kleur niet standaard beschikbaar binnen de 70 kleuren die wij voorradig hebben dan kan de kleur altijd worden gemaakt. Afhankelijk van het aantal paraplu’s dat u wilt bestellen gebruiken wij daarvoor digitale print technieken of het doek wordt bij grote oplages in de gevraagde kleur geverfd.

Zo kunt u altijd een paraplu maken die er tussen uit springt.

Maak gebruik

van combinaties

Vrijwel alle genoemde mogelijkheden kunt u met elkaar combineren. Maak combinaties van verschillende kleuren doek in combinatie met foto’s of op andere segmenten verschillende beelden. Of ga voor bijzondere kleuren in het doek voor zowel de binnen- als buiten-kant. Wij helpen u graag uw idee te verwezenlijken. 

Natuurlijk weten wij ook wat wel en niet kan. Zo werkt bijvoorbeeld een 2 laags doek niet samen met een 2e doek aan de binnenzijde. De wind kan dan niet weg via de sleuven omdat die dan worden geblokkeerd door het 2e doek.

custom made paraplu, maatwerk paraplu

maak gebruik

van een 2-laags doek

Wanneer kiest voor een paraplu doek in 2 lagen dan krijgt u daardoor extra mogelijkheden. Want beide lagen kunnen apart van elkaar bedrukt worden wat weer zorgt voor een bijzonder look va de paraplu.

Zo kunt u de bovenste laag voorzien van een all-over bedrukking en de onderste laag van 1 of meerdere kleuren en van 1 of meerdere logo’s. Uw eigen of de creatieve tijd van de ontwerper zorgen voor een bijzonder resultaat

kies voor extra opties

Linten over baleinen en langs de onderzijde.

verticale linten

Kijkt u naar mogelijkheden om de paraplu er extra uit te laten springen? Laat dan bijvoorbeeld linten over de baleinen aanbrengen. Uiteraard in door u bepaalde kleuren.

Logo in het handvat

Een (houten) handvat biedt als extra de mogelijkheid voor een logo of tekst. Of om een logo onderin het handvat aan te brengen, door middel van een dooming sticker.

Bedrukte sluitband

Een sluitbandje met een high definition borduur of bedrukt met een logo? Sluitbandjes zijn in elke kleur aan de paraplu toe te voegen. En zijn verder in een “high definition” borduur of drukwerk van een logo te voorzien. Deze mogelijkheden voegen iets speciaals aan een paraplu toe.

contrast lint

Wilt u de paraplu een "lintje" meegeven? Laat dan de paraplu afwerken met een horizontaal lint langs de rand van het doek. Welke kleur? Elke kleur is beschikbaar.

Logo gravure in handvat

Verschillende handvatten kunnen met een zilveren ring worden afgewerkt. In de ring kan vervolgens een mooie gravure worden aangebracht. Maar ook een gedrukt logo op de ring behoort tot de mogelijkheden.

Parapluhoes

Voor elke paraplu is er een parapluhoes beschikbaar. Elke hoes is in één of twee kleuren te bestellen en kan met een logo of tekst worden bedrukt.

Hulp nodig? Bel ons op 033 - 433 78 31.
En wij helpen om uw custom made paraplu te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk