BK 2 doeken 1

De relatie paraplu voor BarentsKrans Advocaten

Paraplu met een extra doek


BarentsKrans Advocaten ontwerpt de relatie paraplu samen met Promoparplu.eu.

De relatie paraplu voor BarentsKrans Advocaten is gezamenlijk met Promoparplu.eu uitgewerkt. Daardoor is voor de samenstelling van de paraplu gekozen voor de volgende opties. Ten eerste is gekozen voor een groot luxe stormvast maatwerk model. In de tweede plaats voorzien van twee doeken. Bij voorbeeld is voor de twee parapludoeken gekozen voor het sterke, solide en strakke Pongéé stof. Evenals een luxe automatisch openend systeem. In het bijzonder is de keuze voor het storm bestendige systeem. Immers bestaat het frame het uit kunststof baleinen en tips en een sterke zwarte 14″ mm aluminium steel. Maar ook is de EVA Foam greep mooi afgewerkt met 2 zwarte ringen. Net zoals de greep waarop onderop immers ook nog eens ruimte voor het logo is. Tot slot is er, als de paraplu is ingeklapt, een extra brede sluitband. Waardoor het logo duidelijk zichtbaar kan worden geborduurd of geprint.

De uitvoering.

Ter illustratie is de bovenzijde van het doek uitgevoerd In een speciale blauwe Pantone kleur. In het bijzonder is het tweede doek aan de binnenzijde van de paraplu in de groene BarentsKrans kleur uitgevoerd. Namelijk kan dan op het buitenste doek het BarentsKrans logo worden geplaatst. Vervolgens is tegenover het logo op het buitenste doek op de binnenzijde van het tweede doek de tekst ‘dedicated’ tekst geplaatst. Beide bedrukkingen zijn gecentreerd op het betreffende paneel. (Zie foto boven).

Onderzijde greep met logo.. Afwerking handvat BK sterk frame

Ook het logo in de greep – Afwerking greep met zwarte ringen – Sterk storm frame

BarentsKrans – dedicated.

“De beste oplossing vinden voor uw juridische vraagstukken en dan samen met u het beste resultaat behalen, dat doen we graag en dat doen we goed”. BarentsKrans is een Nederlands advocaten- en notariskantoor. Bijna 80 advocaten en notarissen werken aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal. Met de term “dedicated” doen wij u en onszelf een belofte. Wat houdt deze belofte in? Wij staan voor kwaliteit. Wij leveren inhoudelijk hoogstaand werk. Wij gaan voor het resultaat dat voor u het beste werkt. Wij zijn toegankelijk. Wij delen graag onze kennis met u”. U bereikt BarentsKrans via 070 – 376 06 06 of via Email info@barentskrans.

EEN RELATIE PARAPLU MET ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN VOOR U? Mail dan naar info@promoparaplu.eu of bel 033 433 78 31.

logo-promoparaplu-pos@2x.png