Sittard-Geleen bestelde relatie paraplu’s bij Promoparaplu.eu.

De custom made paraplu voor de gemeente Sittard-Geleen.

Sittard Geleen bestelde relatie paraplu’s bij Promoparaplu.eu. Het werden opvallende en vrolijke paraplu’s en passen zeker bij de wijze waarop de gemeente zich wil laten zien. Naast de leuke uitstraling, is het niettemin een sterke stadsparaplu. Het witte doek steekt mooi af tegen de zwarte J-greep, de lichte sterke zwarte aluminium steel en zwarte tips. Het speciale witte scheur bestendige Pongee zijde parapludoek staat altijd mooi strak gespannen. Daardoor komen de afbeeldingen op het witte parapludoek zeer goed over. Verder is het sterke frame namelijk ook weerbestendig. Al met al is het niet alleen een opvallende paraplu met een vrolijke uitstraling. Het is een super paraplu met een sterk frame en mooi wit geklurd doek

Sterke frame
Sterk frame.

Maak kennis met Sittard-Geleen.

Sittard-Geleen waarin ook inbegrepen de vroegere gemeente Born, is een gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij wordt wel de noordelijkste gemeente van de streek Zuid-Limburg genoemd, maar ligt eigenlijk in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland, daar waar Nederland op zijn smalst is. De gemeente heeft per (1 augustus 2020, bron: CBS) 91.928 inwoners en is daarmee in dit opzicht de derde gemeente van de provincie, na Maastricht en Venlo. Zij behoort tot één van de vier gemeenten van Nederland die zowel aan Duitsland als aan België grenzen.

Toerisme, Monumenten en Infrastructuur.

Altijd al de stad van Toon ‘Sittard’ willen bezoeken? Wandel dan eens de Toon Hermans wandeling waarbij je vele plekjes die bijzonder waren voor Toon kunt bezoeken en/of bekijken. Verder zijn er binnen de Gemeente ook een aantal bezienswaardige rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en oorlogsmonumenten te bezichtigen. Sittard-Geeleen is gemakkelijk bereikbaar. Het vormt een belangrijke schakel in het wegverkeer naar Zuid-Limburg en kent het goede ontsluitingen via de autosnelwegen, via Station Sittard spoorwegverkeer, havens en Vliegverkeer. A2 (E25): Noord-Zuid (Amsterdam-Maastricht) en via de A76 (E314): Oost-West (Aken-Leuven).

Top(sport).

Voetbalelftal Fortuna-Sittard

Naast verschillende stedenbanden is er op sportief gebied veel activiteit. Immers naast de vele amateurclubs huisvest Sittrad-Geleen ook topsport verenigingen. Zoals bijvoorbeeld de betaalde voetbal vereniging Fortuna Sittard. De ijshockeyclub de Eaters Limburg, dat ook uitkomt in de Eredivisie. De jaarlijkse Kennedymars, vernoemd naar President Kennedy, een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden. Maar ook sinds 2006 de jaarlijks de DIS-familieloop gehouden. Dat jaarlijks evenement wordt echter georganiseerd om de inwoners van de gemeente meer in beweging te krijgen. De DIS-familieloop is een parcours dat elk jaar verschilt, maar altijd rondom het natuurgebied Watersley.

Uw vragen in verband met een promotionele paraplu, beantwoorden wij graag. U kun ons bereiken via: 033 433 78 31 of www.promoparaplu.eu.

logo-promoparaplu-pos@2x.png

Promoparaplu maakt het waar.