Omnia Wonen bestelt custom made paraplu’s bij Promoparaplu.eu.

Omnia Wonen is dé woningcoöperatie in ontwikkeling.

Omnia Wonen is dé woningcoöperatie in ontwikkeling. Toewerken naar naar een wendbare en zelfbewuste organisatie die de toekomstige uitdagingen aan kan, omdat dat de uitdaging voor Omnia Wonen is. In januari dit jaar fuseerden Omnia en Vallei Wonen. Daarom werd voor relaties onder andere ook een custom made paraplu bedacht. Door Omnia Wonen is eerst een ontwerp getekend, dat daarna verder met Promoparaplu werd uitgewerkt. Zo zijn de PMS kleuren van de panelen vastgelegd. En ook welk paneel in welke kleur moet worden bedrukt. Vervolgens werden daarna de onderdelen van de paraplu bepaalt. Zoals onder andere de greep, welke steel, welk frame, welke baleinen, tips en de kwaliteit van het parapludoek. Het resultaat is een fantastische paraplu, uitgevoerd in duidelijk herkenbare Omnia Wonen kleuren. Al met al hebben wij van Promoparaplu bovendien met plezier aan het project meegewerkt.

Foto’s: PMS kleurcontrole. Ook het sluitbandje is in de juiste PMS kleur.

Maak kennis met Omnia Wonen.

Iedereen een thuisbasis: daar zet Omnia Wonen zich dagelijks voor in. Omnia helpt mensen met een beperkt inkomen of een kwetsbare positie in de samenleving om goed en betaalbaar te kunnen wonen. Het ondernemingsplan voor de periode 2019 – 2022 heeft als doel een groeiambitie, maar ook inzet op betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit. Echter duurzaamheid loopt daar als een rode draad doorheen. De (wettelijk) noodzakelijke investeringen in duurzaamheid zijn de komende jaren bepalend voor de financiële ruimte die we hebben voor betaalbaarheid en beschikbaarheid.

Omnia Wonen bouwt.

Omnia Wonen draagt bij aan terugbrengen woningtekort én inclusieve buurt In Amersfoort. Na een intensieve voorbereidingsperiode boorde bouwer Trebbe, in opdracht van woningcorporatie Omnia Wonen op maandag 28 september de eerste paal voor twee appartementencomplexen die verrijzen op de locatie Sportfondsenbad in Amersfoort. Naar verwachting kan de eerste sleutel na ongeveer één jaar overhandigd worden aan de eerste bewoner.

Omnia Wonen bouwt.

Uw vragen over een onderscheidende promotionele paraplu, beantwoorden wij graag. Wij zijn bereikbaar via: 033 433 78 31 of www.promoparaplu.eu.

Promoparaplu maakt het waar.

logo-promoparaplu-pos@2x.png