Boston Consulting Group (BCG) bestelt custom made paraplu’s bij Promoparaplu.eu.

Boston Consulting Group (BCG) bestelt custom made paraplu’s bij Promoparaplu.eu. BCG verspreidt de paraplu’s jaarlijks wereldwijd in dezelfde uitvoering over de verschillende vestigingen. De BCG paraplu is een sterke opvouwbare stormparaplu, gemakkelijk hanteerbaar en kan in een kleine tas worden meegenomen. Het parapludoek is in de huiskleur uitgevoerd en met één BCG logo bedrukt. De maatwerkparaplu is stormbestendig en daarom voorzien van een speciaal sterk Pongee zijde doek. Het frame bestaat uit een sterke driedelige uitschuifbare stalen steel en heeft bovendien kunststof baleinen. Ten slotte gaat de paraplu door de automatische bediening gemakkelijk open.

Paraplu opberghoes Boston Consulting Groep.

Opberghoes BCG paraplu

Maak kennis met de Boston Consulting Group (BCG).

Boston Consulting Group werkt samen met leiders in het bedrijfsleven en de samenleving. Met de bedoeling om hun belangrijkste uitdagingen aan te pakken en hun grootste kansen te benutten. BCG is opgericht in 1963, en is immers de pionier in bedrijfsstrategie. BCG is daarna uitgegroeid tot één van (zo niet) de grootste consultancy bureau’s ter wereld.

Om te slagen, moeten organisaties digitale en menselijke capaciteiten namelijk combineren. De diverse, wereldwijde teams van BCG brengen diepgaande industriële en functionele expertise en een reeks perspectieven in. Dat om daarmee verandering teweeg te brengen. Uitgangspunten daarvoor zijn: toonaangevend managementadvies, gegevenswetenschap, technologie en ontwerp, digitale ondernemingen en zakelijke doeleinden. BCG werkt in een uniek samenwerkingsmodel binnen het bedrijf en op alle niveaus van de klantorganisatie. Om daarmee de resultaten te leveren die de klanten helpen voorspoedig te groeien. Heeft deze werkwijze uw aandacht, dan vindt u informatie op: https://www.bcg.com.

Eens een BCG’er, altijd een BCG’er.

Vroegere en huidige BCG’ers maken deel uit van dezelfde familie. BCG blijft zich daarna inzetten voor hun succes, ook nadat zij het bedrijf hebben verlaten. Met inzet van GCG kennis helpt dat BCG’ers om relaties te versterken en netwerken te vergemakkelijken. En onder andere om de uitwisseling van ideeën binnen de BCG-gemeenschap te bevorderen. Ex medewerkers volgen daarmee verhalen van ex collega’s, blijven daardoor op de hoogte van het laatste nieuws en laten zij zich inspireren door online BCG bronnen.

Uw vragen over een onderscheidende promotionele paraplu, beantwoorden wij graag. U kun ons bereiken via: 033 433 78 31 of www.promoparaplu.eu.

Promoparaplu maakt het waar.

logo-promoparaplu-pos@2x.png