Arte paraplu

Arte bestelt relatieparaplu’s bij Promoparaplu.eu.

Arte, een Internationale onderneming op het gebied van muurbekleding.

Arte bestelt relatieparaplu’s bij Promoparaplu.eu. Het betreft in dit geval opvouwbare paraplu’s. Met een keuze voor een sterk storm bestendig frame en een voorkeurs handvat. De paraplu’s worden op de bovenzijde van het doek volledig in kleur bedrukt. De bedrukkingen daarop bestaan uit kleurige design ontwerpen voor muurbekleding. Deze ontwerpen moeten over de panelen heen precies aansluiten. Tijdens de productie van de paraplu’s is bij het aansluiten van de bedrukte panelen uiterste nauwkeurigheid vereist. Verder zijn ook de opberghoezen in kleur bedrukt. En staat ook het Arte logo op de sluitbandjes van de paraplu’s gedrukt. De uiteindelijke paraplu’s zijn fraaie paraplu’s met een fantastische uitstraling. Het zijn geweldige relatieparaplu’s, waardig om relaties mee te verrassen. De bijgevoegde foto’s spreken voor zich.

1. Bedrukking parapludoek. 2. Opberghoes met full colour druk. 3. Sluitbandje met logo. Arte umbrella version 1-3 Arte opberghoes paraplu hoes. Arte paraplu met logo op sluitbandje.

Maak kennis met Arte.

Arte is een gepassioneerd ontwerper & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. De onderneming, eigendom van de familie Desart, is al sinds 1981 actief. De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trend bepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in onderzoek: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen. Informatie over Arte vindt u op www.arte.be.

Design voorbeelden.

Heeft u belangstelling voor een luxe en onderscheidend relatiegeschenk?, dan verzoeken wij u om ons te contacten op 033 433 78 31 of via info@promoparaplu.eu. U kunt ook onze site bezoeken via www.promoparaplu.eu.

logo-promoparaplu-pos@2x.png