IFBI-paraplu-1.jpeg

Het International Football Business Institute bestelt custom made paraplu’s bij Promoparaplu.eu.

IFBI-sluitband.jpg
tekst op sluitband

Het International Football Business Institute bestelt custom made paraplu’s bij Promoparaplu.eu. Door het International Football Business Institute (IFBI) is aan promoparaplu.eu gevraagd om een paraplu te ontwerpen. Kernwaarden voor de paraplu waren onder andere: bestand tegen zware regen- en storm-omstandigheden, een doorsnee van ongeveer 1 tot 1,10 meter en een luxe uitstraling. Promoparaplu maakte een ontwerp dat in samenwerking met de IFBI verder is uitgewerkt.

Specificaties voor de IFBI paraplu.

Allereerst is gekozen voor een stormvast frame. Een steel van 14mm dik aluminium en een houten handvat. De graphite baleinen zijn extra versterkt voor de stormomstandigheden. De paraplu is verder uitgerust met een automatisch openend systeem door middel van een drukknop in het handvat. De doorsnee van de paraplu is 105 en in gesloten stand 87 centimeter hoog. Het kwalitatieve zwarte pongéé zijde doek 210T staat mooi strak gespannen, is zeer sterk en scheur vrij. Het J. handvat is vervaardigd van een speciaal houtsoort en afgewerkt met een zilveren ring waarop het logo is gedrukt. Tenslotte is op de afsluitband is ook een tekst geborduurd. De paraplu is verder verpakt in een sleeve waarop een tekst is gedrukt. Samengevat: een fraai, exclusief en functioneel relatiegeschenk.

martijnsimon
IFBI at work.

Maak kennis met het International Football Business Institute (IFBI).

Het International Football Business Institute is een trots onderdeel van de Universiteit van Brussel. Door de samenwerking met één van Europa’s topuniversiteiten, is het IFBI ook de nummer één voor baanbrekend voetbalonderzoek op academisch niveau. Bijvoorbeeld heeft het IFBI onder andere onderzoek verricht voor de KNVB. Maar ook de voetbal opleidingen van het IFBI behoren tot de meest gewilde diploma’s in de voetbalindustrie. De postgraduaat opleiding van het IFBI, wordt zelfs geaccrediteerd door de Université Libre de Bruxelles (VUB). Jonge kandidaten worden met die opleiding voorbereid op een leidinggevende carrière in de voetbalindustrie.

IFBI-sleeve-e1599138633117.jpg
IFBI-sleeve

EEN CUSTOM MADE PARAPLU MET ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN? PROMOPARAPLU.EU MAAKT HET MOGELIJK.

Voor informatie mail naar info@promoparaplu.eu of bel 033 433 78 31

logo-promoparaplu-pos@2x.png