FAQ MAATWERK VEEL GESTELDE VRAGEN.

FAQ Maatwerk.

FAQ maatwerk. Alle antwoorden op uw vragen!

Hoe bestel ik maatwerk paraplu's?

Bel op 033 433 78 31 – of email naar: info@promoparaplu.eu.

Welke informatie heeft u nodig?

Het model paraplu dat u voor ogen heeft en het verwachte aantal te bestellen paraplu’s. Met daarbij de gegevens voor een ontwerp een ontwerp, dan ligt een offerte snel op uw bureau.

Hoe beoordeel ik een maatwerk paraplu ?

Benodigde informatie.

Wanneer een bestelling is geplaatst, wordt er een fysiek voorbeeld geproduceerd. Met de bedoeling om de kleuren en de opdruk(ken) te beoordelen. Maar ook om een akkoord op de verdere productie van de paraplu te geven. Ook als het een frame in een Pantone kleur wordt bestelt, dan wordt ook daarvan een voorbeeld geleverd. Om daarmee duidelijk te laten zien dat de opdracht in de juiste kleur is uitgevoerd.

Zijn onze bedrijfskleuren te reproduceren?

PMS kleuren drukken

Verschillende druktechnieken zijn beschikbaar, zoals Heat transfer, offset- en screen druk. Daarmee is parapludoek in elke PMS kleur te drukken. Hieruit volgt dat een merk, huisstijl of actie exact wordt weergegeven, zelfs in fotografische kwaliteit.

Is paraplu doek in verschillende kleuren mogelijk?

Parapludoek in alle PMS kleuren.

Ca. 100 standaardkleuren parapludoek ligt bij de fabrikant op voorraad. Daarmee zijn gewenste kleuren al vaak dicht te benaderen. Wanneer echter exacte kleuren zijn gewenst en de voorraad kleuren afwijken, dan is parapludoek in elke PMS-kleur(en) te produceren. Vanaf van minimaal 300 exemplaren is dat vaak al mogelijk en bij de prijs inbegrepen.

Is een frame in verschillende kleuren mogelijk?

Frame in elke PMS kleur.

Bij een bestelling van minimaal 500 stuks is elk frame zelfs in elke Pantone kleur te leveren. GRATIS! Uw paraplu in optima forma.

Hoe luiden de betalingsvoorwaarden?

Betaalvoorwaarden.

FAQ maatwerk paraplu’s worden in China geproduceerd. Daarom vragen wij een voorschotnota groot 40% bij de opstart van een order. Daarna 40% op het moment van verzending uit China. Tenslotte 20% van het factuurbedrag 8 dagen na aflevering van de bestelling.

Is een ontwerpservice beschikbaar?

FAQ maatwerk gratis ontwerp service.

Wanneer er slechts een idee voor een ontwerp bestaat, dan ontwerpen wij een digitaal ontwerp voor u. Deze service is gratis, indien er sprake is van een order.

Is een maatwerk paraplu aan ons idee aan te passen?

Precies zoals u wilt.

Met de keuzes uit de maatwerk opties is het mogelijk kleuren en onderdelen van de paraplu aan een onderwerp aan te passen. Het doek, woorden of beelden die op het doek bedrukt worden, het materiaal van het frame en handgreep. Maar ook met bijvoorbeeld linten langs de panelen of over de baleinen. De kleur van het sluitbandje met drukkertje of met klittenband. Verder een (logo)gravure op de sluitring. een bedrukking op de opberghoes of een logo op onderzijde van de greep. Daardoor is een logo ook zichtbaar wanneer de paraplu gesloten is.

Waarom is kwalitatief artwork noodzakelijk?

FAQ Maatwerk reproductie materiaal.

Om een precieze en scherpe reproductie op parapludoek te drukken, is een digitaal document van minimal 300 DPI noodzakelijk. Maar ook de bijbehorende Pantone (PMS) kleur codes.

Wat is de levertijd?

Een order,

na goedkeuring van het artwork, is tussen 8 tot 10 weken leverbaar. Wanneer de paraplu’s eerder geleverd dienen te worden, dan is een levertijd van vijf weken eventueel mogelijk. Omdat dan voor luchtvracht wordt gekozen valt daardoor de prijs per paraplu wel hoger uit.
Deadline haalbaar? Bel ons op 033 – 433 78 31 en wij laten u snel weten of tijdig te leveren is.

Is er garantie op de kwaliteit van de paraplu's?

Maatwerk paraplu’s

zijn sterk waardoor langdurig gebruik is gewaarborgd. Verschillende modellen worden ten slotte geleverd met gebruiksgarantie. Wanneer en paraplu binnen een jaar aantoonbare fabrieksfouten vertoont wordt die namelijk tegen het factuurbedrag vergoed.

Hoeveel paraplu's moeten er minimaal worden afgenomen?

In doorsnee

geldt voor maatwerk paraplu’s een minimale afname van 100 stuks. Er zijn namelijk enkele modellen vanaf 50 stuks te bestellen. Er zijn echter wel kleinere aantallen paraplu’s te bestellen. Maar de keuze bestaat dan uit voorraad paraplu’s waarop enkele logo’s kunnen worden gedrukt.

Wordt een ontwerp ook goed uitgevoerd?

Van alle orders

groter dan 100 stuks, levert Promoparaplu vooraf een fysiek model voor een definitieve beoordeling. Een gratis service voor alle zekerheid dat men tevreden is met het resultaat.

Is een sample van een paraplu voor opgave van een order beschikbaar?

Er zijn samples beschikbaar,

maar indien gewenst showen wij alle modellen en maatwerk opties bij u op kantoor. Een voorbeeld opsturen kan ook, op voorwaarde dat deze zal worden geretourneerd als een beslissing voor een bestelling is genomen. Een voorbeeld wordt gefactureerd tegen € 35,00 exclusief 21% BTW.. Als daarna een bestelling wordt geplaatst, wordt de sample gecrediteerd.

Zijn verloop tinten en schaduwpartijen te printen?

Promoparaplu

is in staat om de kleuren van een logo, een merk, huisstijl of een actie op een hoog niveau te reproduceren. Middels de verschillende beschikbare druktechnieken. Geringe afwijkingen van het paraplu doek of frame kunnen echter voorkomen. Maar Promoparaplu stuurt vooraf altijd een fysiek voorbeeld. Dat met de bedoeling om de materialen van het frame en de bedrukking(en) te controleren.

Zijn er verzendkokers of verpakkingsmaterialen beschikbaar?

Voor elke paraplu is er een verpakking.

Grote kokers waarin de grote paraplu’s kunnen worden verzonden. Maar ook een verpakking waarin een opvouwbare paraplu per post kan worden verzonden. Iets extra’s? Meer uitstraling? Laat de verpakking met het merk, bedrijfsuiting, actie of een logo bedrukken.

Wat is de volgende stap?

Heeft u belangstelling voor een maatwerk paraplu?

Bel dan onze specialist op 033 433 78 31 – of email naar: info@promoparaplu.eu. Wij nemen daarna direct contact met u op.