Doek in elke Pantone kleur voor een onderscheidende creatie.

Doek in elke Pantone kleur

Promoparaplu levert paraplu’s met een speciaal sterk, scheurvrij, strak gespannen parapludoek. Een paraplu onderscheid zich daarmee van vele andere. Om dat extra echter te bereiken zijn er daarvoor noch vele andere mogelijkheden. Immers kan het doek van een custom made paraplu in elke Pantone (PMS) kleur(en) worden geleverd. Maar ook is het mogelijk elk paneel afzonderlijk in een andere kleur te produceren. Bijvoorbeeld drie panelen naast elkaar in een bepaalde kleur en daarnaast één paneel of meer panelen in een andere kleur. De invulling van een parapludoek is daardoor onbeperkt. Zelfs is het parapludoek met fotografische beelden te bedrukken. Door gebruik te maken van diverse opties, worden bijzondere paraplu’s gecreëerd. Daardoor zijn parapluontwerpen met heel veel kleuren mogelijk. Een huisstijl, een merk of een actie worden daarmee naadloos weergeven.

Maatwerk opties 

versterken hét merk, dé huisstijl of dé actie! Bijvoorbeeld een extra parapludoek om de boven- en onderzijde van de paraplu met een ontwerp te bedrukken. Maar ook een coating op één kant van een enkel doek behoort tot de mogelijkheden. Een coating aan één zijde voorkomt bijvoorbeeld het doorschijnen. Echter zijn beide zijden nog steeds van een bedrukking te voorzien. Veder bestaat er ook parapludoek dat drukwerk alleen laat zien als het regent.

Veel opties

Maar, er zijn nog meer opties om een paraplu extra kenmerken mee te geven. Bijvoorbeeld een logo bedrukt of geborduurd op het sluitbandje. Of het logo onderin het handvat. Een chique afwerking middels een lint(en) over de baleinen of langs de rand van het parapludoek. Bovendien zijn die linten in of tegengesteld aan elkaar in elke gewenste PMS kleur te leveren. Verder is een gravure op de sluitring van bepaalde grepen of een bedrukking op het handvat mogelijk.

Al met al, ongekende mogelijkheden voor een paraplu in een gewenste uitvoering.

Kijk hier voor voorbeelden of bel voor meer informatie 033 433 78 31 of mail naar info@promoparaplu.eu.

P

Enkele voorbeelden:

Conclusion paraplu met spreuken.

Andere opties bekijken? Hier onder treft u alle mogelijkheden aan.