CUSTOM MADE OF STANDAARD PARAPLU

Een custom made paraplu biedt de vrijheid om een paraplu helemaal naar uw inzicht te ontwerpen. Terwijl als u voor een standaard paraplu kiest u alleen een logo of tekst op 1,2 of meerdere panelen kan worden gedrukt. Wij denken natuurlijk met u mee over de keuze welke het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld de paraplu’s snel nodig en duurt maatwerk misschien te lang? Of heeft u een bescheiden budget, maar daar wilt u een maximaal aantal paraplu’s voor kopen? Laat ons uw idee weten dan helpen wij u graag verder

Frames

Start met de keuze van een frame. Een opvouwbaar- middel of groot frame. Een automatisch of handmatige bediening. Tussen de 90 tot 150 cm in doorsnee.

Opties

Standaard liggen 50 kleuren doek op voorraad. Daarmee kunt u de paraplu misschien al in uw eigen huisstijl kleuren kiezen. Maar natuurlijk ook in uw PMS kleur(en).

Handvatten

Kies een bijpassend handvat uit het programma. Bij grotere oplages is de keuze handvatten al groot. Is uw keuze er niet bij, dan zoeken wij die voor u.

Vrije keuze voor een type paraplu. Opvouwbaar of grote paraplu. Automaat of handmatig bediend.

golf paraplu

groot en windproof

Een golfparaplu of ook wel sportparaplu is een paraplu geopend met een doorsnede van 120cm of meer. Deze zijn voorzien van een extra sterk windproef frame. Dat type frame biedt ook de mogelijkheid voor een extra doek in de top. Daardoor worden windvlagen gemakkelijk afgevoerd door de sleuven tussen de doeken. Een ideale paraplu welke twee personen gemakkelijk beschermt tijdens barre weersomstandigheden. Het minimale aantal te bestellen paraplu’s bedraagt daarvoor wel 50 stuks.

stadsparaplu

handig formaat en sterk

De stads- of wandelparaplu is vaak herkenbaar aan het gebogen (haak) handvat. Tegenwoordig zijn er echter ook stadsparaplu’s met een recht handvat. Het is net wat u mooi, handig of praktisch vindt. Deze paraplu’s kunnen worden uitgevoerd met 4, 8, 16 of zelfs met 24 panelen. U kiest.

reversIble paraplu

apart maar ECHT handig

De reversible paraplu is uitgerust een ander open- en sluit mechanisme dan traditionele paraplu’s. De buitenkant van de paraplu vouwt namelijk naar binnen toe. Door die vouwwijze vouwt een nat doek naar de binnenzijde en loopt regenwater er niet uit. U stapt lekker droog in en uit de auto. Verder is de paraplu altijd met een 2e doek aan de binnenzijde uitgerust. Daardoor kunt u kiezen voor een contrast kleur aan de binnenzijde hetgeen u ook kunt laten bedrukken. Verder is de kleur van het doek aan de buitenzijde naar keuze.

opvouwbare paraplu

klein MAAR handig

Kies uit verschillende materialen voor de steel van de paraplu. De keuze bestaat uit verschillende soorten zoals hout, kunststof, aluminium of staal. Als u echter kiest voor een opvouwbare paraplu dan is er voor de steel alleen staal of aluminium beschikbaar. Hout en graphite zijn namelijk niet geschikt voor opvouwbare paraplu’s. U kiest voor het materiaal wat het beste past bij uw idee en budget.

materialen

logo op of in het handvat

U kiest om het logo te laten graveren in de ring van het handvat. Betreft het een handvat zonder ring dan is het meestal mogelijk een logo onderop het handvat te plaatsen. Of kies voor een houten handvat dan is daarin een logo of tekst mogelijk. 

Grote paraplu

kies DE STEEL uit diverse soorten MATERIAAL

Kies voor de steel van grotere paraplu’s uit verschillende soorten materiaal zoals hout, kunststof, aluminium of staal. Als u kiest voor een opvouwbare paraplu dan is er voor de steel alleen staal of aluminium beschikbaar. Hout en graphite zijn namelijk niet geschikt voor opvouwbare paraplu’s.

Vragen? Bel ons op 033 - 433 78 31
en wij denken mee om een custom made
paraplu voor u te realiseren.

promoparaplu maakt het mogelijk
WMD-water-5