Walker_hybrid_2

Paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken met logo

Een paraplu kan afhankelijk van uw wens en het aantal panelen waaruit de paraplu bestaat bedrukt worden met 1 of meerdere logo’s. Een standaard paraplu bestaat bij de meeste paraplu’s uit 6 of 8 panelen/segmenten. U kunt dan ook maximaal 6 of 8 bedrukkingen op een standaard paraplu kwijt.

paraplu bedrukken, paraplu bedrukken met logo

Een Paraplu bedrukken met een logo op 1, 2 of 4 panelen is dus geen enkel probleem. Voordeel van een standaard paraplu bedrukken is dat u deze snel in huis heeft en dat u al kleine aantallen kunt afnemen. Een beperking kan zijn dat u niet de kleur vindt die u zoekt. Als het begrip klein aantal relatief. Een custom made paraplu bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks. Klik hier voor meer info.

Wilt u een speciale pantone kleur voor het doek gebruiken? Dan is dat geen probleem want op basis van het digitale print procédé kan iedere kleur worden aangemaakt. Dus u bent altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Verschillende druktechnieken.

paraplu bedrukken, paraplu bedrukken met logo

De techniek die gebruikt wordt bij paraplu bedrukken om een logo op een paneel te drukken is afhankelijk van een aantal factoren. Belangrijk is om te weten uit hoeveel kleuren het te drukken logo bestaat. Als een logo uit 1, 2 of 3 kleuren bestaat dan zal er altijd gebruik worden gemaakt van zeefdruk. Als er meer kleuren of een beeld moet worden gedrukt dan biedt transfer druk een uitkomst. Digitaal printen is niet mogelijk bij kant en klare paraplu.

Daarom is het altijd goed om te bedenken dat als u veel logo’s wilt drukken op een paraplu het vaak goedkoper is om te kiezen voor een custom made paraplu. Dit om dat bij een standaard paraplu de drukker in Nederland iedere kleur apart moet aanbrengen. En dat brengt bij veel opdrukken ook weer hoge kosten met zich mee. Wij adviseren u graag wat bij uw vraag de beste keuze is. paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken met foto.

p-3399-97-1233-2_1.jpg

Heeft u een mooie foto die u op de paraplu wilt laten drukken. Geen probleem. Dit kan op 1 of meerdere panelen. Bij een standaard paraplu kunt u alleen de foto drukken op 1 paneel en dan met een maximale grote van 20 x 20 cm. Bij een custom made paraplu kunt u de foto op 1 paneel geheel laten drukken of over meerdere panelen (zie de foto). Geef u paraplu een bijzondere uitstraling door het bepruik van 1 of meerdere foto’s. U kunt zoals u ziet foto’s en logo’s met elkaar combineren. Evenals dat u ook nog de kleuren van de panelen kunt laten verschillen van elkaar.

Formaat van de opdruk

De Kinderkamer logo op paneel

Het formaat van de opdruk is natuurlijk ook belangrijk om te weten. Een paraplu bedrukken met een logo of foto kan bij een standaard paraplu alleen binnen de baleinen van een segment. En de grote is dan ook nog afhankelijk van het type paraplu dat u uit kiest. Op een grote golf paraplu met een doorsnede van 130 cm zijn de druk oppervlaktes nu eenmaal groter dan bij een kleinere opvouwbare paraplu met een doorsnede van 94 cm. De maximale breedte van 20-25 cm is ook afhankelijk van de vorm van het logo. De hoogte van de opdruk past zich daarbij aan. Heeft u een vierkant logo dan is 20 x 20 cm de max. Is het logo langwerpig dan kan 25 bij 10 cm mogelijk het maximale drukformaat zijn. Als u niet zeker bent dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden van de door u gewenste opdruk.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen beteken neemt dan contact met ons op. Tel. 033-4337831 of email info@promoparaplu.eu