ibrolly-hoofd-foto

Speel met kleur

Gebruik kleur op een speelse wijze op het doek.

Een van de vele voordelen van een custom made paraplu is de keuze uit vele kleuren voor het doek. Daardoor bent u in staat om uw eigen kleur indeling te bepalen. Of het nu om 1, 2, 8 verschillende of meer kleuren gaat, alles is mogelijk.

40-kleuren-parapludoek-promoparaplu
sport paraplu, golf paraplu, strom paraplu.

Bovenstaande foto’s laten zien dat u ongelimiteerd bent in de keuzes voor wat betreft de kleuren voor het parapludoek. Er liggen zelfs rond 70 kleuren doek op voorraad waaruit kan worden gekozen. Combineer naar hartelust voor een aparte kleuren samenstelling of combineer verschillende tinten uit 1 kleur. Bijvoorbeeld verschillende tinten blauw. Door deze opvolgend naast elkaar te plaatsen krijgt u een speels effect.

Een huisstijl uitgevoerd in Pantone kleur(en) op het doek? Dat is geen probleem. Op basis van digitale print procédé(e) kan iedere Pantone kleur worden aangemaakt. U bent dan altijd verzekerd van een correct resultaat.

Contrast kleur aan de binnenkant

Exclusieve houten steel en greep.

Een ander optie is om een de paraplu aan de binnenkant een opvallende kleur te geven. U weet daardoor zeker dat dit op zal vallen. Het 2e doek aan de binnenkant kan zonder maar natuurlijk ook met een opdruk zijn. Afhankelijk van uw wensen kiest u de mogelijkheid die bij u past. Neem een donkere buitenkant (zwart of donkerblauw) en kies voor een licht gekleurde binnenkant (oranje, rood, geel enz..) door het contrast zal de gebruiker verrast zijn als de paraplu wordt geopend. 

Maar andersom kan het natuurlijk ook. Kies voor een vrolijk geprinte buitenkant door middel van een mooie foto of opmaak. En neem dan een chique kleur aan de binnen kant zonder opdruk. Bijvoorbeeld donkergrijs of donkerblauw. 

Paraplu hoes in bijpassende kleur

Bij alle paraplu’s is het mogelijk om een bijpassende hoes te krijgen. Dat kan met of zonder opdruk. Tevens is het ook weer mogelijk om de hoes te voorzien van allerlei verschillende motieven of andere opdrukken. Zo kunnen wij ook bijvoorbeeld een hoes in 2 kleuren maken.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen beteken neemt dan contact met ons op. Tel. 033-4337831 of email info@promoparaplu.eu