WMD-water-2

WMD Water stadsparaplu

WMD Water is de drinkwater leverancier in Drente. Zij zochten voor relaties en voor medewerkers naar een informatieve paraplu.  met daarop een overzicht van de WMD activiteiten. Deze vraag werd voorgelegd aan Promopraplu. Gebaseerd op de vraag en breefing van de klant heeft Promoparaplu het ontwerp voor WMD Water paraplu alsvolgt gecreëerd. Op de binnenzijde van de paraplu staat, op de kaart van Drente, het voorzieningsgebied en het leidingnet van WMD Water gedrukt. Verder zijn o.a. ook het hoofdkantoor, gemeente hoofdplaatsendistributie-kantoor en -steunpunt en de drinkwaterproductiestations afgebeeld. Een compleet beeld van waar welke activiteiten voor WMD Water plaatsvinden. 

WMD pre sample_1
WMD pre sample_7

Bedrukkingen op de paraplu

Op de bovenzijde van het blauwe parapludoek is enerzijds het logo in de huiskleuren en is aan de andere zijde een tekst gedrukt. Aan de binnenzijde van het doek zijn op de kaart van Drente alle vestigingen en activiteiten weergeven. Op het kwalitatieve doek zijn alle teksten en foto’s scherp weergeven en duidelijk leesbaar. Een indrukwekkende weergave van alle WMD Water activiteiten. De bedrukkingen zijn in dit geval met digitale pinttechnieken gerealiseerd

WMD-water-3
WMS-handle-2 sizes

Specificaties WMD paraplu 

Voor de productie van deze super mooie paraplu is gebruik gemaakt van een stormvast frame. De steel is van 14mm dik aluminium en het kunststof handvat is met rubber omhuld. De graphite baleinen zijn extra versterkt om stormomstandigheden tegen te kunnen gaan. De tips zijn van zwart kunststof. De paraplu is verder uitgerust met een automatisch openend systeem d.m.v. een drukknop verwerkt in de greep. De doorsnee van de geopende paraplu is 105 cm en in gesloten stand is deze 87 cm..

WMD-water-4
WMD-water-1