Over Promoparaplu

Over promoparaplu. Promoparaplu is een onderdeel van Allgolf. Gevestigd in Leusden in de nabijheid van Amersfoort. Werkzaamheden van Allgolf zijn voornamelijk, productie en verkoop van promotionele golfartikelen. Bijvoorbeeld golf-gebruiksartikelen, -kleding en relatie paraplu’s. Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn onder andere Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Door de grote kennis van de golfsport en paraplu’s is Allgolf uniek. Zowel van de producten als de inkoop bij leidende leveranciers. Ter illustratie, diverse artikelen worden ook van een persoonsnaam voorzien en op maat gemaakt. Evenals bij de custom made paraplu’s, ook wel maatwerk paraplu’s genoemd. Afnemers van Promoparalu zijn onder andere: Internationale bedrijven, MKB bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentelijke en zorg instellingen. Op deze site is alle informatie aanwezig om maatwerk paraplu’s samen te stellen. Met de bedoeling om relaties een bijzondere paraplu, voor langdurig gebruik aan te bieden.

Kwaliteit in maatwerk paraplu’s

Over promoparaplu

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s daar staat Promoparaplu voor. Door middel van speciaal kwalitatief, sterk, sneldrogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

 

Maatwerk paraplu’ smet glans

Over promoparapluGespecialiseerd in op maat gemaakte paraplu’s, geeft Promoparaplu glans aan een merk, reclameboodschap, een huisstijl of een sales actie. Met de huidige bedrukking-en productie-technieken is veel meer mogelijk dan een paraplu bedrukken met enkele logo’s. Bijvoorbeeld het doek evenals het frame in dezelfde kleur, zelfs in een precieze Pantone kleur. Drukwerk op de binnenkant van het doek. Een mooie afwerking met bijvoorbeeld een geborduurd logo op het sluitbandje of een gravure op de ring bovenop het handvat. Maar ook full colour foto’s of illustraties om over het hele parapludoek te drukken is geen probleem. Bijna elk ontwerp kan worden gedrukt. Indien gewenst ontwerpen onze grafici het ontwerp, zelfs gratis bij een order. Voor meer informatie over de paraplu ontwerp service, klik hier.